Dacă el se întindea și mănâncă, aveți palid, schuppiges se simtă pielea și formează mici riduri, din cauza unei defecțiuni în țesutul adipos și echilibrul pielii tale. Cu aceste sfaturi, veți primi această problemă rapid să se ia în mână.

Sfaturi pentru pielea uscata

  1. Sfat: bea o cantitate Suficientă de apă

foto21Cheia optim de hidratare a pielii este hidratarea adecvată. Apa afectează nu numai metabolismul, dar, de asemenea, va da pielii tale fermitatea si tonusul. Apa este cel mai bun remediu impotriva pielii uscate puteți găsi. Prin urmare, ar trebui să ia zilnic cel puțin doi litri de apă pe zi distribuie. Vă rugăm să rețineți că apa nu poate fi înlocuită cu sucuri dulci, băuturi carbogazoase sau cafea. Dacă aveți apă curată nu încearcă, puteți condimenta cu lamaie, menta sau felii de castravete.

  1. Sfat: dreptul de căzi de baie și cabine de duș de rutină

Baie și Duș nu mai des decât o dată pe zi. Încercați să fie cât mai scurt în duș sau cadă și să aibă grijă de apă caldă la o temperatură de aproximativ 32 de grade. Astfel, ei reduc pierderea de umiditate pielii tale, deoarece atunci când este Spălat, și anume valori de lipide (sebum) se spală, care nu pot fi nachproduziert imediat din nou de corp. Acest lucru poate duce la o deteriorare a circulației, precum și deteriorarea de protecție de barieră a pielii. Un alt Sfat util de Îngrijire pentru pielea uscata nu recurge la pH-neutru gel de duș, care perturba echilibrul acido-mantia protectoare a pielii. Acest lucru fie cumpătat

  1. Sfat: nutriție echilibrată

Alimentatia are un impact puternic asupra aspectului pielii tale. Deci, ia-te suficient de vitamine. În special vitamina A și vitamina B contribuie la echilibrul corpului. În plus, vă rugăm să rețineți că unele produse alimentare pot fi o cauză a pielii uscate. Sare epuizeaza organismul, de exemplu, lichide și, prin urmare, ar trebui să fie consumate numai în cantități moderate. În plus, încă nedetectate alergia și intoleranța pot duce la uscarea pielii fenomen. Acestea sunt încercarea de a reduce astfel de substanțe, cum gluten, lactoza si fructoza. De îngrijire din partea Interioară a corpului de cea mai bună îngrijire pentru pielea uscata.

  1. Sfat: alcool, tutun și medicamente pentru a evita

Nu bea prea des și prea mult alcool. Una раздутое consumul de alcool epuizeaza organismul lichid, ceea ce duce la deshidratare a pielii. De asemenea, trebuie să renunțe la fumat. În afară de viața în pericol afectează sănătatea dumneavoastră, de asemenea, Fumatul provoacă îmbătrânirea prematură a pielii și dureros, pielea uscată. Hotelul se află la o Inhalare de monoxid de carbon, care oferă constant de lipsa de oxigen. În plus, ar trebui să aibă de-a face cu medicamente cu atenție. Multe medicamente, de exemplu, pilulele contraceptive, provoacă efecte secundare nedorite, cum ar fi uscăciunea pielii.

  1. Sfat: un Diaforetic mișcare și saune

Uscat pielea să transpire în nici un caz nu este de dorit. În timpul de sudare de conducere sportiv sau relaxat la saună se deschid porii, productia de lipide este stimulat cotit și circulația sângelui. Acest lucru va elimina celulele moarte ale pielii și accelerează metabolismul. După terminarea transpirație pielea, de asemenea, ia în produsele cosmetice sunt deosebit de bune. De exemplu, puteți Eucerin Complete Repair Lotion pentru o hidratare intensivă și senzații plăcute.

  1. Sfat: de odihnă și relaxare

Este cel mai plăcut dintre toate sfaturi de îngrijire la uscat pielea, dar, de asemenea, în anumite circumstanțe, chiar și cele mai dificile eficiente: Răsfățați-vă suficient de pauze de odihnă și relaxare. Pentru că, chiar și sufletului vostru Constituția influențează aspectul pielii. Stresul slăbește sistemul imunitar și, prin urmare, o barieră de protecție a celulelor pielii, ceea ce duce la pierderea de umiditate. Ea incluziuni apar pierdut în membrana prin apă și umiditate. Dureroase, pielea uscata si ridurile sunt o consecință.

  1. Sfat: Moderate De Umiditate

Acestea vă vor ajuta pielea să mențină cu ajutorul unui umidificator de aer, umezeala. Climat uscat poate face organismul dumneavoastră pentru a crea rapid. Mai ales în timpul iernii, ele sunt înconjurate preponderent de uscat cu aer cald. Acesta conține doar aproximativ 25% umiditate! Umidificator de aer, care asigură o perfectă umiditate a aerului de 50 până la 70 la sută, a pielii sunt vizibile de ameliorare. Puteți apuca, de asemenea, umezire naturala a aerului: plante de apartament, cum ar fi verde Lilia, o plantă perenă de papirus sau camere teiul de a asigura un climat confortabil în încăpere. În plus, Aerisire regulat sau развешивание servetele umede contribuie efectiv o clima blanda pentru pielea uscata.

  1. Sfat: Maseaza pielea

Masați pielea de pe fata si corp regulat. Prin aceasta circulația sanguină este în derulare și pielea începe să lucreze din greu. Blând coarde sfârșitul mișcării degetelor benefice fi și pielii de a retine umezeala mai ușor.

Sfatul nostru de specialitate: Utilizați în suflet masaj manusa sau un burete. Pentru a elimina celulele moarte și stimulează procesul de regenerare a pielii, în plus.

foto22

  1. Sfat: dreptul de accesorii de Baie

O îngrijire corectă a tenului uscat, nu depinde doar de perioada din An și de climă, precum și de vârsta ta. Cu atât mai mult tenul matur, cu atât mai puțin sebum. Prin urmare, în vârstă de îngrijire produse cu mai mult de un procent ridicat de grăsime sunt necesare. În principiu, piele uscată trebuie să se mențină foarte consistent și, mai presus de toate, bogat. Ei recurg la produse fără alcool, arome sau conservanți, pentru a nu accentua pielea complex. Ingrediente precum ulei de jojoba, colagen si acid hialuronic pentru a menține umezeala și asigură o mai mare Plenitudine și o suprafață netedă a pielii. Încercați, de exemplu, câștigătorul testului Stiftung Warentest: Eucerin restabilirea fermității Pielii lotiune de 3 % Urea.

  1. Sfat: Săptămânal De Peeling

Regulat coji de alimentare este o componentă esențială a îngrijirii pielii uscate. Ei peeling facial și corp, prin urmare, o dată pe săptămână. Fin granular de exfoliere indeparteaza celulele moarte ale pielii și dă pielii să Respire. În plus, stimulează circulația sângelui și îți oferă un aspect plăcut și moale la sentimentul pe piele. Pur și simplu atent masați cu degetele, apoi jogging cu apă caldă.

Cu aceste 10 sfaturi împotriva pielii uscate pielea obosita si неэстетической pielii fulgi aparțin în curând va pleca în trecut.

Articol