„Au fost momente când am uimire исказилось fata de mine, daca am ceva de auzit despre celulita sau citit. Astăzi, cu toate acestea, cred că am fost un pic sarcastic, pentru că am luat-o pentru mine sau corpul meu, cuvântul „celulita va fi” niciodată personal relevante. Dar, am acum peste tot aceste umflaturi urât, care portile picioarele, fundul meu și, chiar dacă și-a relaxat burta mea. Nu am crezut că este posibil, dar, de asemenea, Elisa, am nevoie de ajutorul tău, pentru a scapa de celulita mele! Ce pot face eu?”

Din păcate, acesta este adevărul despre celulită și rămâne o realitate faptul că aproximativ 90% din toate femeile din întreaga lume sunt afectate chiar și de celulită. O mare parte dintre ei se întreabă, probabil, de mai multe ori în viață, că într-adevăr ajută împotriva celulitei? Ce pot face pentru a face acest elendige pielii de a scapa de probleme?

foto23Prima cale duce în principal la cosmetician, care este un gigant selecție de creme, lotiuni si chiar pastile. Pentru a мытарствах femeile care doresc să se ocupe de dvs. celulita începe atunci de multe ori. De неработающего Următoarea metodă, va fi an de an mereu încrezător în ipoteza că nimic nu ar putea ajuta împotriva celulitei.

De la simple „imediat” sfaturi, cum ar fi: mere ajută împotriva celulitei. Sau un Duș rece, ajuta impotriva celulitei, înainte de scumpe tratamente cu laser, țesuturile de sub piele și, astfel, pune celulita lupta doresc să declare. Toate aceste metode au un lucru comun: ele nu funcționează.

Ce se poate face acum încă împotriva celulitei?

În primul rând, – și aceasta este o repet pe site-ul meu de foarte multe ori – nu ar trebui să se facă în vedere faptul că cele mai multe metode de a trata celulita nu sunt capabile de a vindeca cauza. Celulita, și anume-în general, nu este o problemă a pielii, este doar un aspect, care este comparată cu o Floare . Mult mai mult problema se află departe sub piele, și anume în țesutul conjunctiv și a țesutului adipos.

Prin urmare, soluția este de a consolida țesutul conjunctiv și pentru a netezi aspectul, care va fi numit ca celulita.

Ca asa poate consolida țesutul conjunctiv și, prin urmare, celulita literalmente distruge?

Singura posibilitate pentru a consolida țesutul conjunctiv și grăsime, consolidarea нижележащих musculare. Și acest lucru nu este cele mai mari muschii coapsei sau muschii feselor, dar, de asemenea, mici grupe de muschi, care se află direct sub țesutului conjunctiv. Prin urmare, nu există nici un standard exerciții, care poate trece un om în sala de gimnastică, de asemenea, pot ajuta, din păcate. De asemenea, zilnic sport, jogging, Înot sau alte tipuri de activități nu pot antrena aceste grupe de muschi.

Cu ajutorul Exerciții speciale, cu toate acestea, acest lucru este posibil, pentru a irita anume muschii care sunt responsabile pentru celulita răspunde. După ce am efectuat aceste Exerciții prima Dată, am simțit o durere în mușchi, pe care niciodată nu am crezut posibil. Imediat am observat ca nu mai am activat musculare, care, probabil, deja a existat de fapt. Ca și cum m-am trezit lor de hibernare.

foto24

Deci, pe scurt: Singurul lucru care ajută împotriva celulitei, este Exerciții speciale în combinația corectă. Combinație de aceea este atât de important, pentru a da muschii o șansă să se dezvolte și să se extindă. Acest „regim”, după pornire, se va schimba aspectul din toate regiunile afectate de repede si celulita va disparea complet.

Dacă doriți să aflați mai multe despre posibilitățile de vrei sa scapi de celulita, este demn de tine, o dată raportul meu „Exerciții pentru celulită”. Sau a mea, plin de prelucrare a rapoartelor de pe desktop.

Îți doresc succes și sper că Te poate arunca aceste Tale Exerciții de celulita, la fel de repede cum am

Articol